L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages encara la recta final de les obres de la part posterior de la plaça on hi ha ubicat l'ajuntament, que inaugurarà el diumenge 26 de novembre.

En la inauguració es donarà a conèixer el nom que tindrà la plaça, que s'escollirà per mitjà d'una enquesta a la qual poden participar tots els veïns fins al proper diumenge, 19 de novembre.

La participació es pot fer tant per Internet, a través de la pàgina web municipal i de l'app mòbil municipal, com presencialment al consistori en horari d'atenció al públic. En un formulari, els participants poden escollir entre les 3 opcions proposades pel consistori (plaça Major, de la Vila i de l'Ajuntament) i també tenen la possibilitat de proposar una quarta opció.

Els treballs que s'estan duent a terme afecten la zona de darrere l'ajuntament, entre el carrer Padró, el passatge de Sant Benet i la carretera de Vic i donaran continuïtat a la part de la plaça ja acabada, just la que hi ha davant l'entrada principal del consistori.