El grup municipal d'ERC, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Vicenç, ha reiterat la seva negativa al projecte de remodelació del camp de futbol per considerar que amb el desplaçament que es farà s'agreujaran els problems de mobilitat a la zona, i per la manca de garanties que pensen que pot tenir una inversió d'aquesta envergadura. Per això va votar en contra de l'aprovació inicial al ple, i va mantenir el posicionament que ja havia defensat altres vegades respecte a «un projecte de l'equip de govern molt debatut a ERC i que mai hem compartit», segons la seva portaveu, Adriana Delgado.

ERC sempre s'ha defensat la necessitat de buscar una solució a les deficiències que té l'actual camp de futbol, però s'apostava per una nova ubicació, i fins i tot s'havia apuntat la zona d'entrada al Pont de Vilomara, que actualment és no urbanitzable no programada i necessitaria un pla parcial previ que hauria fet allargar la resposta, però és que «a l'actual espai, totalment condicionat, es farà una inversió molt important que va més enllà d'una millora en els vestidors i la col·locació de gespa artificial». En aquest sentit, ERC recorda que «ja vam votar en contra del pressupost 2018 entre altres raons pel gran pes d'aquesta inversió, que no té garantit el finançament segons l'informe d'intervenció».

Per altra banda, ERC tem que amb el desplaçament del camp «es mantinguin o s'agreugin els problemes de mobilitat, i de pas, a la cruïlla de les Roques, d'entrada i sortida de la Balconada, i d'aparcament a la zona.