01 de desembre de 2017
01.12.2017
40 Años
40 Años

Sant Vicenç aprova la reforma del camp de futbol, que enllestirà el març del 2019

Les obres, que costaran 1,4 milions d'euros, s'iniciaran a l'estiu i consistiran en una remodelació integral

01.12.2017 | 07:21
Simulació genèrica del futur camp de futbol un cop estigui remodelat

L'esperat projecte de remodelació del camp de futbol de Sant Vicenç de Castellet comença a caminar. L'Ajuntament ha donat llum verd al projecte, amb el suport del govern del PDeCAT i els vots en contra d'ERC i ICV, a l'oposició, i segons el calendari previst, el nou equipament estarà llest el març del 2019.

Feia temps que l'equip de govern s'havia plantejat la necessitat de remodelar el camp de futbol, perquè era vell i obsolet, i no s'ajusta a les mides reglamentàries. Amb les propostes sorgides a partir d'una comissió de veïns i persones vinculades a l'esport es va consensuar el projecte, del qual ara s'ha fet l'aprovació inicial, amb la intenció de licitar les obres el primer trimestre del 2018 i començar-les a l'estiu.

El projecte preveu una remodelació completa de les actuals instal·lacions, en una superfície de 7.267 metres quadrats en l'àrea compresa entre els carrers Osona, Maria Matilde Almendros, i Joan Cadevall. La reforma integral també inclou un lleuger desplaçament del camp cap als carrers Joan Cadevall i Maria Matilde Almendros per poder-se ajustar a les dimensions reglamentàries, de manera que passarà a tenir una mida de 90x45 metres, i una separació d'1,5 a les bandes i de 2,5 darrere les porteries. A més, serà de gespa artificial, tenint en compte que ara és un dels pocs camps de les comarques centrals que encara no en té.

Més enllà del terreny de joc, el camp es dotarà de nous equipaments. D'una banda, tindrà un edifici de serveis autònom que podrà funcionar encara que no hi hagi activitat al camp, i en el qual s'encabirà diversos espais, com ua sala de reunions, un local per a entitats, un espai d'administració, una sala d'infermeria i una de fisioteràpia.

Per altra banda, hi haurà un segon edifici, en aquest cas de planta baixa, que incorporarà dos vestidors de futbol 11, quatre de futbol 7 i dos de destinats als àrbitres. Tot plegat es completarà amb una terrassa a l'aire lliure, amb servei de bar, i una graderia amb capacitat per a 300 persones. Just al nivell del terreny de joc, també hi haurà un espai de magatzem i lavabos , i les dependències per a la instal·lació i els serveis de tot l'equipament.

Un cop fetes les reformes, l'accés a les instal·lacions es mantindrà igualment pels carrers Osona i Joan Cadevall, però s'eixamplarà i es milloraran les condicions, amb una major mobilitat i visibilitat de tot el sector.

El projecte de reforma integral del camp de futbol té un pressupost total d'1,4 milions d'euros, que es preveu finançar amb diners propis de l'Ajuntament, i amb subvencions que han d'arribar de la Diputació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18