Els alumnes del cicle formatiu de grau superior de màrqueting i publicitat en l'especialitat d'enologia, que l'institut Gerbert d'Aurillac de Sant Fruitós ha començat a fer aquest curs, han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits fins ara amb la realització del seu primer tast de vins.

Es tracta d'un tast que els alumnes van preparar el 13 de desembre per als professors del centre al Nexe, de manera que els mateixos estudiants es van encarregar de presentar els vins.

A la jornada hi van assistir una vintena de docents, com també l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés; la cap de l'oposició i líder del PDeCAT en aquest ajuntament, Mercè Casals, i la coordinadora de l'FP dual de la Catalu-nya Central, Mar Raluy.

En aquest tast es van poder degustar quatre vins de la terra i un d'estranger. En concret, van ser el Garrí, amb DO Conca de Barberà; l'Abadal 5 merlots, amb DO Pla de Bages; el 2 ?, amb DO Priorat; i el vi bullit de Soler Gibert, en aquest cas també fet al Pla de Bages però sense DO. Finalment, i com a vi estranger, els alumnes van oferir un Dante Rivetti d'Itàlia, DORC Moscato D'Asti.