L'Ajuntament de Navàs ha iniciat un procés participatiu per posar nom al pavelló municipal d'esports. Ho farà en dues fases. D'entrada, convida la ciutadania a presentar propostes de possibles noms, que en una segona fase podran ser votats.

Per a la presentació de propostes es demana que siguin noms fàcils de pronunciar, clars i entenedors, que no siguin diminutius i que tinguin alguna connotació que els vinculi amb el municipi i l'entorn. Aquestes propostes es poden presentar dins al dia 31 de gener a través d'Internet, omplint el formulari que hi ha a la web de l'Ajuntament, o de forma presencial omplint els fulls amb la proposta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

A partir de la presentació d'idees, una comissió de nomenclàtor valorarà totes les propostes presentades i seleccionarà les que s'adeqüin a la convocatòria, bàsicament descartant les que tinguin caràcter violent, ofensiu, degradant o discriminatori.

Un cop preseleccionades totes les propostes, es farà una votació popular que tindrà lloc durant tot el cap de setmana de la Fira de Primavera a l'estand de l'Ajuntament de Navàs. El pavelló es va inaugurar a mitjan dècada dels 90.