L'equip de govern del PSC a Castellbell i el Vilar ha negat que des de l'Ajuntament s'estigui vetant res al poble en relació amb les reivindicacions que demanen la llibertat de Junqueras, Forn i els Jordis, que són a la presó.

D'aquesta manera el govern respon a les acusacions d'ERC, a l'oposició, que lamenta que s'hagi retirat el llaç groc lluminós de la plaça de Lluís Companys i que, segons els republicans, s'hagi prohibit que es pengin elements de reivindicació en aquest sentit (vegeu Regió7 d'ahir). L'alcaldessa, Montse Badia, diu que s'ha retirat el llaç groc d'un lloc d'accés de la cavalcada perquè «avui (ahir per al lector) el protagonisme és dels Reis i tothom s'hi ha de sentir còmode», però recorda que es manté el llaç groc del campanar.

Per altra banda, el que sí que ha fet l'Ajuntament és esborrar les pintades que hi havia al pont vell demanant la llibertat dels presos. «Una cosa són pancartes i una altra, pintades», apunta Badia, i diu que s'han fet esborrar «com qualsevol altra».