Quatre persones van resultar ferides de diversa consideració ahir al matí a causa d'un xoc frontal entre dos cotxes a l'eix del Cardener (C-55), a Súria, que va obligar a tallar la via més de dues hores.

La ferida més greu és una veïna de Cardona de 43 anys, que conduïa un dels vehicles, on viatjaven dos cardonins més, un home de 83 anys i una dona de 79 anys, que van resultar ferits lleus. La conductora de l'altre cotxe, una veïna de Solsona de 54 anys, també va resultar amb ferides de menys gravetat, segons van informar fonts dels SEM.

L'accident va tenir lloc a 1/4 d'11 del matí al quilòmetre 47 de la C-55, a la variant de Súria, a poca distància del túnel de la Tor-re. Per causes que els Mossos investiguen, els dos cotxes van xocar frontalment després que un d'ells envaís el carril contrari.

Com a conseqüència, la conductora cardonina de 43 anys, la més greu, va quedar atrapada a l'interior del vehicle i va ser atesa a dins del cotxe mateix pel personal del SEM i pels Bombers. Posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'home de 83 anys i la dona de 79 anys que viatjaven amb ella van ser traslladats al mateix hospital, en estat lleu.

La conductora de l'altre cotxe, la solsonina de 54 anys, també va ser atesa pel SEM a l'interior del vehicle, tot i que no hi va quedar atrapada físicament. Seguidament, també va ser evacuada en ambulància al mateix hospital.

L'accident va obligar a tallar completament la calçada. Els Mossos d'Esquadra van desviar el trànsit per l'interior del nucli de Súria. Al lloc de l'accident, s'hi van quedar atrapats nombrosos camions. La via es va reobrir poc abans de la 1 del migdia, segons el Servei Català de Trànsit, és a dir, més de dues hores després.

Al lloc de l'accident hi van treballar quatre ambulàncies del SEM, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.