La comparsa ha sigut l´element predominant del Carnaval de Sant Vicenç, amb una rua composta per un miler de persones repartides majoritàriament entre una vintena llarga de grups (sobretot vinculats a entitats locals) que han desfilat des del carrer Pirineu fins a arribar a la cèntrica plaça Clavé, davant de la biblioteca. Allà, una per una han desfilat amb les seves coreografies finals enmig del passadís de públic per acabar de convèncer el jurat.

De disfresses se´n han pogut veure d´inspirades en les sèries més de moda, com la popularitzada Joc de trons; de cinematogràfiques, com una bona colla de Caçafantasmes; o de clàssiques d´inspiració musical, com ara una colla de hippies; una altra de rockers i una tercera de zombies liderats per Michael Jackson amb el seu famós Thriller.

S'han pogut veure també disfresses complexes i molt ben treballades: en aquest apartat han destacat especialment dues colles on el rosa era el color predominant. Una, caracteritzada de motos vespa. L´altra, amb un grup de caixes de nines musicals.

Una de les carrosses més vistoses pel seu volum era la de l´Esbart Dansaire Santvicentí, amb una enorme ampolla de cava, i els membres de l´entitat disfressats d´espelmes i porcions de pastís de celebració.

De la rua d´enguany destacava la incoporació d´un capgròs representant de la figura del Carnestoltes, que es deixarà com a nou element de la imatgeria local. Al llarg de la semana ha passat per les escoles del poble i ahir va ser l´encarregat de llegir el pregó.