Les instal·lacions de la Fundació Alícia, a Món Sant Benet, van acollir la presentació de la guia gastronòmica Els tomàquets del Bages a la cuina, un recull que permet posar en valor la riquesa de l'horta de la comarca a través d'un dels seus productes més representatius. Jaume Biarnés, responsable de Cuina i Patrimoni de la Fundació Alícia, va ser l'encarregat de conduir una sessió en què 27 restauradors, xefs, productors i altres professionals del sector van poder conèixer els productes del Rebost del Bages, les varietats locals de tomàquet de la comarca i les seves aplicacions culinàries.

Aquesta guia gastronòmica, impulsada pel Consell Comarcal del Bages com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, es troba ara en procés de revisió pels professionals del sector agroalimentari i de restauració que van assistir a la sessió informativa a la Fundació Alícia.

Properament, el Consell Comarcal i el Rebost del Bages difondran aquesta nova publicació que busca reforçar l'aposta gastronòmica de la comarca i donar a conèixer les varietats del que és un dels productes estrella de l'horta del Bages.