Sant Vicenç de Castellet s'afegirà aquesta setmana a les poblacions de la comarca que s'estan dotant de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Aquest proper dissabte estrenarà el primer punt gratuït de subministrament, que estarà situat a l'aparcament de Cal Soler, a l'entrada a la població per la C-55.

Aquest punt de càrrega semi ràpida permetrà als usuaris i usuàries recarregar els vehicles en un temps màxim de dues hores. L'acte d'inauguració serà a dos quarts d'una del migdia i comptarà amb representació institucional, en nom de l'Ajuntament, i les explicacions de l'empresa instal·ladora Selba. A continuació, es farà una demostració pràctica d'una recàrrega d'un vehicle elèctric matriculat propietat d'un veí del municipi que explicarà la seva experiència. A partir de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia hi haurà exposició de vehicles elèctrics de diferents marques.

Targetes gratuïtes

Totes les persones que tinguin interès a utilitzar la instal·lació hauran de recollir les targetes gratuïtes corresponents a l'oficina d'atenció al ciutadà. L'equipament és compatible amb les targetes dels altres municipis, com la que serveix per recarregar els vehicles a Barcelona. La Diputació de Barcelona ha col·laborat en el finançament de la instal·lació del punt de recàrrega.

Poblacions com ara Sant Fruitós i Sant Joan de Vilatorrada ja han anat posant també en servei punts de recàrrega de vehicles elèctrics com el que ara s'estrenarà a Sant Vicenç.