Santpedor va acollir, aquest dimarts, la primera assemblea del Partit Demòcrata al municipi on es va configurar l´equip local. La candidatura liderada per Josep Solé Cases va sortir escollida per dirigir el nou grup al municipi.

Els punts principals de l´ordre del dia van ser la presentació i votació de l´única candidatura que es presentava a dirigir l´equip local del nou partit al municipi. L´obertura i presentació de l´acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el regidor, Antoni Puiggròs, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Santpedor.

Josep Solé, candidat a presidir la nova direcció executiva local, va ser l´encarregat d´explicar els objectius del nou equip local i de presentar tots els membres de la candidatura. Solé, casat i amb tres filles, és enginyer tècnic industrial. Els altres membres de la llista que l´acompanyen són: Roser Llobera Polo, Montse Claret Tàpias, Sergi de Raat Claret, Lluis Torroella i Antoni Puiggròs Colldeforn.

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que hi van donar suport amb el 100% dels vots a favor. El nou president va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar pel partit, pel municipi, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat.