La Fundació Alícia de Món Sant Benet acollirà aquest dissabte, 7 d’abril, un taller sobre noves tendències de cuina, obert a tothom, però pensat especialment per als foodies, amants d’aquestes propostes d’innovació a la cuina.

Entre les 11 i les 2, els participants en el taller podran descobrir amb diverses demostracions i tastos algunes de les darreres novetats del que es cuina arreu del món, des de la moda dels fermentats, fins als insectes comestibles, o els últims secreta asiàtics de la cuina coreana. El preu és de 35 euros, i la reserva s’ha de fer a través de la pàgina web montsbenet.cat.

Aquest taller serà el primer tast d’un programa amb diverses propostes relacionades amb l’alimentació que es faran aquest mes d’abril a Món Sant Benet. Per al dissabte 22 d’abril, hi ha prevista la segona edició de la Cuina Lírica, que combina la cuina amb la música en directe. Anirà a càrrec del xef de la Fundació Alícia Jaume Biarnés, i del musicòleg Xavier Chavarría, que faran un repàs dels moments àlgids de la cuina clàssica.

Finalment, el cap de setmana del 28 i 29 d’abril, es preveu la sisena edició d’Alicia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, amb més de 80 activitats de cuina que inclouen demostracions en directe, un mercat de productes agroalimentaris, concerts i espectacles per a la mainada, i tallers i tastos guiats, entre altres.