04 de abril de 2018
04.04.2018
40 Años
40 Años

Cal Serra de Navàs rep un certificat per la seva oferta saludable de plats cuinats

L'objectiu de l'acreditació Amed és promoure la salut a través de l'alimentació mediterrània

06.04.2018 | 13:22
Moment del lliurament.

L´establiment de Navàs Cal Serra ha rebut el certificat Amed, que l´acredita com a establiment de restauració que ofereix als seus clients una varietat de plats cuinats basats en la dieta mediterrània, tant pel que fa als ingredients com a l´elaboració.

L´Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en el marc del Pla interdepartamental de salut pública (PINSAP), dinamitza i destaca el programa Amed com a iniciativa pionera a l´Estat amb l´objectiu de promoure la salut a través del foment de l´alimentació mediterrània i del consum de fruita fresca entre la població.

Cal Serra, ja des de fa temps, ofereix als seus clients una varietat de primers i segons plats cuinats. Amb aquesta acreditació es vol reconèixer la tasca diària que fan en favor de la salut dels seus clients.

Avui, 4 d´abril de 2018, la cap del Servei de Salut Pública del Bages, Ester Ibáñez, ha fet entrega de l´acreditació a la propietària de l´establiment, Mercè Parcerisa.

L´acreditació Amed

L´objectiu de l´acreditació Amed és promoure la salut a través de la millora del´oferta, la identificació i la visibilització d´establiments de restauració que donen valor a l´alimentació mediterrània.

Juntament amb l´acreditació, es lliuren els adhesius identificatius que, posats en lloc visible, informen els usuaris que l´establiment està compromès amb la dieta mediterrània.

Actualment, a la Catalunya central, hi ha 46 establiments que tenen l´acreditació Amed, amb capacitat per atendre 4.470 comensals; en total a Catalunya, hi ha 605 establiments, repartits en 143 municipis, que poden oferir menús mediterranis a 92.761 comensals, diàriament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18