L'Ajuntament de Navàs va lliurar divendres al vespre a la sala d'actes de la Biblioteca, cinc plaques a cinc botiguers que s'han jubilat aquests darrers mesos, com a reconeixement a la trajectòria comercial i a la seva contribució a la història de Navàs. L'alcalde de Navàs, Jaume Casals, va agrair l'esforç, la dedicació i el sacrifici dels titulars dels negocis que al llarg de vàries generacions havien ajudat a fer poble.

Els establiments reconeguts per ordre d'antigüitat són Queviures Trench (77 anys), Novetats Serena (65 anys), Peixateria Divins (53 anys), Boutique Jenni (42 anys) i Stanis Esports (37 anys). Els cinc establiments s'havien especialitzat en alimentació i elaboració d'embutits, roba i complements, venda de peix fresc i congelat i, articles relacionats amb el món de l'esport.

En el mateix acte, Carles Bella, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional, va fer una xerrada on va posar de manifest que les relacions interpersonals són la clau de l'èxit i el benestar i la felicitat.