Sant Salvador de Guardiola inaugurarà oficialment aquest dissabte el nou centre de dia, ubicat en un edifici annex de l'escola bressol Dentetes, a sobre el CAP i el Casal de la Gent Gran, en substitució de la Masia del Calvet, que és el lloc on fins ara es prestava el servei. La inauguració es farà en el marc de la Festa dels Avis, en sortir de la missa solemne de les 11 del matí, i inclourà un concert de The River Troupe Gospel.

La festa s'engloba dins els actes de Sant Marc, i preveu diverses activitats al llarg de tota la jornada de dissabte. Després de la missa i de la inauguració del centre de dia, hi haurà un dinar de germanor amb 250 comensals, en què s'homenatjarà els avis més grans del poble, un senyor de 103 anys i una senyora de 98.

A la tarda la festa es concentrarà al pavelló municipal i serà de caire familiar. A 2/4 de 6 hi haurà jocs d'abans i d'ara amb coca i xocolata, i després, un taller de capgrossos i plomalls, i un concurs de jocs i esports rurals. Tot plegat, abans del berenar-sopar de Daurats i Bordeus (els grups protagonistes que simbolitzen el pa i el vi a la Festa de Sant Marc de Sant Salvador), que es farà a partir de 2/4 de 9 del vespre al pavelló, acompanyats per la música de Les Violines.