El ple de Cardona ha aprovat per una àmplia majoria la revisió de les tarifes que aplicarà en determinats serveis que ofereix l'Ajuntament, i que corresponen a l'increment de l'IPC.

És el cas de la llar d'infants municipal l'Aliret, en què l'únic que variarà serà la quota mensual, que s'apujarà 2 euros (l'equivalent a l'IPC), mentre que la matrícula no variarà. En el cas de l'Escola Municipal de Música, s'actualitzaran també les tarifes segons l'IPC, de la mateixa manera que ho farà el preu del servei públic de la recollida de la fracció orgànica, amb un increment de l'1,5 %.

El el darrer ple ordinari també es van aprovar les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions en dos àmbits. D'una banda, per a la reducció de la quota de les activitats esportives d'estiu, i de l'altra, per a l'adquisició de llibres i material escolar.

Finalment, l'alcalde, Ferran estruch, va informar del projecte Vies Blaves, que impulsa la Diputació per a la rehabilitació de la llera dels rius Llobregat, Cardener i Anoia, i va dir que en el cas de Cardona es va demanar que el nou vial passi per la la llera i el nucli de la Coromina. En aquest mateix ple municipal, es va acceptar la renúncia del regidor del PDeCAT Jordi Ruiz.