Els actes benèfics per Yeray i Lara Palomo, els dos germans bessons de Santpedor afectats per malalties minoritàries, han estat un èxit. Així ho considera la colla organitzadora, els Pulpopadel, que el cap de setmana van muntar un torneig solidari de pàdel femení i diverses activitats paral·leles a les instal·lacions del Pàdel Brucardes de Sant Fruitós, per on van passar més de 200 persones.

Yeray i Lara Palomo són dos bessons de 5 anys que formen part del programa Príncep de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on estan sent tractats per les malalties que pateixen, i dissabte i diumenge es van organitzar diverses iniciatives per recaptar fons i ajudar-los. Els propers dies, un cop fet el recompte final, es donarà un xec amb els diners a la mare dels nens, Mayte Giménez. El 85 % dels diners recaptats entre patrocinadors i assistents seran entregats a la mare, i el 15 % restant, seran per al programa Príncep.

Tot i les inclemències del temps, el torneig va comptar amb 64 jugadores inscrites. A més, es van organitzar activitats com zumba, pintada de cares, el repte forat 18 de mini-golf, màgia, música, un pot pàdel night, i hi va haver un tall solidari, una subhasta de pales, una rifa, esmorzar popular, i paradetes. El temps va impedir desplegar el canó d’escuma i els inflables que hi havia previstos. També com a conseqüència del temps, diumenge, les activitats i els partits es van traslladar a l’Indoor Pàdel Bages, on es va fer l’entrega de premis amb presència dels bessons i la seva mare, i del regidor d’Esports de Sant Fruitós, Tomàs Casero.