Aprofitant el moviment de la Fira del Vapor d'aquest cap de setmana, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet exposa al públic la maqueta del futur camp de futbol del municipi que es començarà a construir aquest estiu. El públic que s'acosti a l'Espai Ateneu tindrà l'oportunitat d'observar com quedarà el projecte de rehabilitació integral de les actuals instal·lacions.

Les obres faran possible un nou camp de futbol que tindrà unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, serà de gespa artificial i comptarà amb dos edificis de serveis. A més disposarà d'una terrassa amb espai de bar i una graderia amb capacitat per a 300 persones.Explicació del projecte

En paral·lel, el proper dilluns 11 de juny l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha convocat un acte obert a les entitats esportives i a la resta de la ciutadania per explicar els detalls del projecte. Serà a partir de dos quarts de 9 a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu. La maqueta es podrà observar a l'Espai Ateneu durant les properes setmanes. A l'estiu es traslladarà al Pavelló perquè els usuaris de les piscines municipals es puguin fer una idea del projecte.