Antoni Puiggròs Colldeforn serà el cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) per Santpedor per a les eleccions municipals del maig del 2019.

Puiggròs, que és tècnic d'arts gràfiques, va néixer a Santpedor fa 48 anys. Actualment treballa en una indústria de comunicació gràfica com a assessor gràfic. Ha esta vinculat des de petit al món associatiu de Santpedor, des del Club de Futbol i Handbol, passant pels geganters, fins a la junta de la Penya Blaugrana i el Centre Excursionista 2x2. Antoni Puiggròs Colldeforn ja és actualment regidor de l'Ajuntament de Santpedor, a l'oposició, ja que va concórrer a les eleccions municipals del 2015 com a número 3 de la llista de CiU, que encapçalava Francesc Xavier Claus (que posteriorment va deixar l'acta de regidor)-

La candidatura de Puiggròs ha tingut l'aval de tots els associats i associades assistents de Santpedor. L'assemblea la va conduir el també recentment escollit president local, Josep Solé, i va comptar amb la presència i les intervencions de la presidenta comarcal, Ivet Castaño i el coordinador organitzatiu del partit, en David Bonvehí.

Puiggròs va manifestar que vol liderar "l'alternativa i el canvi al poble", on governa ERC amb majoria absoluta, amb un projecte que "il·lusioni als santpedorencs i santpedorenques". També va posar en relleu les "ganes de formar un equip cohesionat que treballi amb responsabilitat, rigor i honestedat pel municipi".