La millora de l'enllumenat públic de les zones comercials de Sant Vicenç de Castellet ha guanyat el Pressupost Participatiu 2018. Durant les darreres setmanes els veïns i veïnes han tingut l'oportunitat de decidir a què es destinava el pressupost d'enguany que preveia una partida de 40.000 euros. El procés de participació ciutadana ha rebut un total de 319 vots.

La millora de l'enllumenat ha rebut 127 vots, l'arranjament de voreres per a vianants al carrer Sant Joan de Dalt n'ha sumat 123, la pintura de passos de vianants n'ha rebut 51 i la col·locació de jardineres al Passeig de Pau Casals ha sumat 18 suports.

Durant les properes setmanes, els serveis tècnics de l'Ajuntament es reuniran amb les persones que van presentar el projecte (Begonya Molins i UBIC de Sant Vicenç) per redactar el projecte definitiu. La intenció de l'Ajuntament és executar les obres a la tardor en una actuació que permetrà substituir els actuals fanals i incorporar tecnologia led al carrer Gran i les places del nucli comercial.