L'ajuntament de Santpedor ha contribuït per tercer any consecutiu en la campanya que impulsa l'associació de lluita contra el càncer infantil Adrián González Lanza. L'associació que va néixer l'any 2009 a iniciativa dels familiars i amics, després de la mort del petit Adrián a l'edat de 4 anys, desenvolupa accions destinades a recaptar fons que es destinen a la investigació del càncer infantil, a l'Hospital Sant Joan de Déu.

La regidoria de Serveis Socials disposa de tres punts de recollida: l'escola Riu d'Or, el Lokal de la Vila i el CAP. La iniciativa ja fa tres anys que es du a terme amb molt bona resposta. Juan González, de l'associació Adrián González, va recollir el xec amb els diners recaptats entre diferents entitats, entre les quals hi ha les aportacions de Santpedor amb la recollida de taps i va agrair la col·laboració continuada dels veïns del poble en aquest projecte. La regidora, Laura Tarradellas, recorda que la campanya no s'ha acabat i es poden continuar portant taps de plàstic als punts de recollida.

L'ajuntament de Santpedor col·labora també des de fa anys amb l'AFANOC, l'Associació de Familiars de Nens Oncològics de Catalunya, en el marc de la festa dels Drets dels Infants durant la qual es posen a la venda gorres de la casa dels Kuklis, una casa d'acollida per a famílies d'infants amb càncer.