Món Sant Benet ha celebrat amb èxit la seva primera jornada d’activitats al voltant del circ, que es va celebrar diumenge al matí amb una assistència de més de 300 persones. Cuinem el circ combinava propostes lúdiques amb la cuina, amb una oferta per a petits i grans entre el prat i l’edifici de la Fàbrica.

La jornada va començar a les 11 del matí, i va comptar amb dos espectacles de circ, tallers de circ ide cuina, i un espai de jocs amb escales musicals i un taler de cuinetes per als més petits.

L’espectacle de circ va anar de la mà del Circ Pistolet, que presentava diverses acrobàcies i trapezi amb el nom En companyia, i amb presència del pallasso Sabanni. A la 1, es va procedir a l’espectacle Envà, d’Amer i Àfrica Circ Cia, amb una combinació de moviment, equilibris i sentit de l’humor .

Durant tot el matí també es van fer tallers diversos que van permetre als més petits atrevir-se amb els malabars i els jocs d’habilitat, a banda de cuinar receptes originals, creatives i saludables . També hi havia un espai de jocs pels més menuts i un espai de restauració.