L’Ajuntament de Navarcles ha fixat per al 3 de setembre l’inici de les obres del futur espai cobert amb piscina i gimnàs que vol construir dins l’actual complex on ja hi ha les piscines d’estiu. Els treballs ja estan adjudicats, però no començaran fins que s’hagi acabat la temporada de bany. Es preveu que durin un any, de manera que el futur complex esportiu es podria inaugurar la tardor del 2019, segons ha explicat l’alcalde, Llorenç Ferrer.

El futur espai permetrà ampliar l’oferta lúdica i esportiva al costat de les actuals tres pistes de tennis i dues de pàdel, aprofitant l’edifici de serveis, que ja té més de 40 anys i ha quedat obsolet, amb només uns vestidos i un bar. Es farà un edifici nou de planta baixa i primera, i més adequat a les necessitats actuals. A la planta baixa hi haurà la recepció, un bar amb terrassa, quatre vestidors amb serveis, i la zona d’aigua amb jardí, que inclou un vas d’unes dimensions de 20 x 8 metres. El gimnàs s’ubicarà al primer pis del nou edifici, amb tres sales on també es podran fer activitats dirigides diverses.

El cost de les obres és d’1.450.000 euros, per a les quals es preveu una aportació de prop de mig milió per part de la Diputació de Barcelona. La resta dels diners seran a partir de recursos propis.

Aquest nou espai cobrirà una mancança que actualment té aquest municipi, tenint en compte que a Navarcles no hi ha cap piscina climatitzada que pugui obrir tot l’any, ni tampoc cap gimnàs.

Dissabte comença la temporada

Aquest dissabte, 9 de juny, es donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu, una setmana abans del que és habitual, i s’allargarà fins el 2 de setembre, moment en què començaran les obres del futur complex. L’horari els caps de setmana del 9 i 10 de juny i del 16 i 17 serà d’11 del matí a 8 del vespre. A banda, el dilluns 11 de juny i durant aquella setmana es podrà utilitzar en horari de tarda, de 4 a 8, i del 18 al 22 serà la setmana de les escoles. A partir del 23 de juny, l’horari ja serà l’habitual sense interrupcions d’11 a 8.

De tota manera, per a inscripcions i abonaments la recepció ja és oberta fins al 8 de juny de 4 a 8.