L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha fixat per a mitjan juliol l'inici de les obres de remodelació del camp de futbol. Amb el procés d'adjudicació pràcticament enllestit, els treballs podrien començar de forma imminent, però es deixarà passar la festa major, que se celebrarà del 7 al 10 del mes que ve. Prèviament, el 30 de juny, ja es farà la col·locació de la primera pedra, amb un acte lúdic i festiu que servirà de comiat de les instal·lacions actuals.

L'obra tindrà una durada aproximada de set mesos, i es preveu que, a tot estirar, es pugui estrenar al març, segons apunta el regidor d'Esports, Toni Calveras.

Un cop acabat, el nou camp tindrà les mides reglamentàries (que no tenia) de 90 x 45 metres, i gespa artificial (el camp actual és de terra). També es construiran dos edificis de serveis. L'un, de planta baixa, tindrà dos vestidors de futbol 11, quatre de futbol 7 i dos vestidors per als àrbitres, i l'altre, que podrà funcionar de forma autònoma, disposarà de sala de reunions, un local per a l'entitat, espai d'administració, sala d'infermeria, i sala de fisioteràpia.

Les noves instal·lacions també tindran una terrassa amb bar, i una graderia amb capacitat per a unes 300 persones, mentre que a nivell de terreny de joc hi haurà un espai de magatzem, lavabos i els serveis de l'equipament. El futur camp mantindrà l'accés actual pel carrer Osona, mentre que el car-rer Joan Cadevall s'eixamplarà aprofitant el lleuger desplaçament del terreny de joc que comportaran les obres.

El dia 30, adéu al camp de terra

Per al dissabte 30 de juny s'ha programat una jornada esportiva i lúdica oberta a tothom que servirà de comiat de l'antic camp de futbol, encara de terra, i en què també es col·locarà la primera pedra de les noves instal·lacions.

El matí es reservarà a l'esport, amb un partit de futbol entre els actuals veterans de la UE Castellet i antics jugadors santvicentins, a partir de les 10, i a les 11 n'hi haurà un altre entre jugadores en actiu i antigues jugadores santvicentines, amb un esmorzar-vermut amb l'entitat gastronòmica Ceps i Manduca.

A la tarda serà el torn dels parlaments institucionals i l'acte de col·locació de la primera pedra, a partir de les 8, i a les 11 de la nit, el mateix camp acollirà un concert de rock amb el grup Edna i DJ Delay, amb entrada gratuïta.