El Moianès disposa des d'ahir d'una oficina policial del cos dels Mossos d'Esquadra. Es tracta d'unes dependències ubicades a la planta baixa de l'ajuntament de Moià, que els Mossos compartiran amb els agents de la Policia Local del municipi.

El cos dels Mossos al Moianès depèn de l'Àrea Bàsica Policial del Bages, però l'obertura d'aquesta nova oficina permetrà un servei de proximitat, i donar una resposta més ràpida i eficient al conjunt de la comarca, que engloba els municipis de Moià, Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, l'Estany, Granera, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d'Oló. La Policia Local de Moià, per la seva banda, continuarà donant servei al municipi, i també servirà de suport als Mossos sempre que sigui necessari.

Les noves dependències estan situades al número 32 del carrer de les Joies, consten d'una sola planta amb recepció conjunta per als dos cossos policials, i d'una oficina d'atenció al ciutadà on es recolliran les denúncies. La nova oficina dels Mossos d'Esquadra estarà oberta tot l'any entre les 7 del matí i les 11 de la nit. Fora d'aquest horari, el servei es cobrirà des de la comissaria dels Mossos de Manresa.

Coincidint amb l'entrada en funcionament, ahir, de les noves dependències, l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, i el director dels Serveis Territorials d'Interior de la Catalunya Central, Eduard Freixedes, van fer una visita a les instal·lacions.