Súria dóna avui el tret de sortida a la temporada d'estiu a les piscines municipals, que mostraran un aspecte totalment renovat després de la reforma gairebé integral que s'ha fet aquests darrers mesos. Ahir a la tarda ja es va fer una jornada de portes obertes per presentar en públic les noves instal·lacions, que han tingut un cost de 592.254 euros, finançats per l'Ajuntament.

Bona part dels treballs s'han concentrat en els vasos i les zones de platja. Pel que fa als vasos, s'han fet desbordants, i s'han construït nous dipòsits de compensació, com també una nova piscina de xipolleig i una nova zona de dutxes. Quant a les zones de platja, s'han elevat i s'han deixat totes a un mateix nivell, i s'ha renovat la pavimentació i l'espai verd.

Aprofitant aquestes obres, també s'han renovat els sistemes de filtratge i desinfecció, i s'ha ampliat el magatzem existent. Quant als accessos, s'ha construït una nova escala que comunica amb la planta de la terrassa, i uns nous serveis d'accés des de la piscina només per a la temporada d'estiu. Finalment, s'ha renovat la il·luminació, i s'ha instal·lat nou equipament.

Opció d'entrada o abonaments

La temporada d'estiu s'allargarà fins al 7 de setembre, en horari de 2/4 d'11 a les 8 d'aquí fins al 15 d'agost, i fins a 2/4 de 8 entre el 16 d'agost i el 7 de setembre.

Avui l'entrada serà gratuïta, però durant la resta de la temporada els preus oscil·laran entre els 2,5 euros per als jubilats i pensionistes i usuaris d'entre 5 i 25 anys, i els 3,5 per als majors de 25 (caps de setmana i festius serà més car). Pel que fa als abonaments, el preu oscil·larà entre els 35 euros per als usuaris d'entre 5 i 25 anys, i els 155 euros l'abonament familiar (amb cinc persones de la mateixa llar). Els jubilats i pensionistes pagaran 2,5 euros d'entrada (3 si és diumenges i festius), i 20 d'abonament, i els menors de 4 anys podran accedir-hi sempre de franc.