Sant Fruitós ha posat en funcionament el segon punt de càrrega elèctrica per vehicles de què disposarà el municipi. La nova estació s'ha instal·lat a l'avinguda Bertrand i Serra, davant del número 20, a la cantonada amb el carrer de Jaume Balmes. S'ha escollit aquest punt perquè, segons fonts municipals, permetrà donar cobertura a una zona "d'alta intensitat de serveis, on els usuaris de vehicles elèctrics podran compatibilitzar les seves activitats amb el temps de recàrrega".

A nivell tècnic, es tracta d'un punt de recàrrega semiràpid, amb una potència màxima disponible de 22 kW, un temps de recàrrega màxim de 2 hores, i la possibilitat de carregar simultàniament dos vehicles.

La recàrrega dels vehicles elèctrics en aquesta nova estació és gratuïta, mitjançant la utilització d'una targeta tipus RFID que els ciutadans poden sol·licitar a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages de forma presencial o telemàtica. També és compatible amb altres targetes per a la recàrrega de vehicles elèctrics d'altres municipis, per exemple de l'Ajuntament de Barcelona.

Amb la seva entrada en funcionament, el punt de recàrrega ja es pot trobar disponible a l'Electromaps. El primer dels punts de recàrrega que es va posar en servei es troba situat a la carretera de Manresa a Vic, davant de la plaça de l'Onze de Setembre.