El Batibull, la Festa Major Infantil de Sant Fruitós de Bages, ja s'ha posat en marxa. De d'aquest dimarts i fins dijous els infants del municipi poden gaudir de la quarta edició de la festa amb el Cobert de la Màquina del Batre com a escenari principal.

Les activitats van engegar aquest dimarts amb una cercavila i animació infantil amb Pep Callau i els Pepsicolen, acompanyats dels tabalers Asmodaics i Golatiers i dels gegants. Els més menuts també van poder gaudir de la la màquina de batre en forma d'inflable que s'ha instal·lat al Cobert.

Aquest dimecres a la tarda la companyia Campi qui pugui animarà la tarda amb l'espectacle musical Amabaükatunàbia, i a continuació, Festa del Confeti, que omplirà el cobert de música i colors. La jornada es clourà amb un sopar de carmanyola i nit de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Coco.

Dijous a la tarda, la plaça Onze de Setembre i el Cobert de la Màquina del Batre s'ompliran d'aigua i d'escuma amb el correaigua i la festa de l'escuma, que animaran Jordi Callau i Món d'Oci.