La Festa Major de Súria, que va arrencar divendres passat amb les primeres activitats, agafa embranzida per encarar la seva setmana més intensa, d'aquí a dimarts, amb el punt àlgit entre divendres i diumenge.

Fins ara, l'oferta s'ha concentrat bàsicament en l'esport, amb curses, pesca i els Kampionats Esportius Nocturns (KEN), a banda de la festa de Sant Cristòfol d'ahir, i en general hi ha hagut uns registres de participació superiors als habituals.

Els KEN continuaran centrant bona part del programa festiu dels propers dies, però també la música i la tradició popular.

La música ja tindrà presència aquesta nit amb el doble concert habitual després dels KEN, però demà també hi haurà havaneres, i divendres un triple concert amb Ítaca Band, Strombers i Pachucos. Per a dissabte, hi ha previst un Lindy Hop i balls d'orquestra, que es repetiran diumenge, per donar pas a la zumba i les sardanes dilluns i dimarts.

També hi ha previstos espectacles infantils i un festival Holi, o un supertobogan per a la mainada, dissabte, mentre que els gegants, grallers, trabucaires, castellers, bastoners i xarangues també tindran presència divendres i diumenge. Un altre dels moments culminants serà el castell de focs, dilluns a les 11 al pont de Salipota.