L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar incorpora per primera vegada el Pressupost Participatiu amb una dotació econòmica de 50.000 euros. El Pressupost 2018 inclou una partida que decidiran els propis veïns i veïnes en un exercici per fomentar la participació ciutadana que també ajudarà a detectar les necessitats del municipi.

Requisits de les propostes

Les iniciatives que se sotmetran a votació han de tenir relació amb l'espai públic i/o la millora dels equipaments municipals, han de cobrir una necessitat determinada, han de complir la normativa vigent, han de ser viables econòmicament i han d'estar relacionades amb l'interès general. El termini per presentar les idees serà vigent fins al proper 28 de setembre.

Obert al conjunt de veïns

El Pressupost Participatiu és obert al conjunt de veïns i veïnes i podran votar totes les persones majors d'edat i aquelles persones que tinguin un interès directe amb el municipi. Dijous de la setmana vinent es farà una sessió informativa al Centre Cultural Joan Masats a partir de dos quarts de 8 de la tarda en què s'explicaran tots els detalls del Pressupost Participatiu.