Més de 400 persones van participar al Sopar Groc que es va celebrar al parc municipal d'Artés en suport dels presos i exiliats polítics. Es va fer divendres al vespre i és el primer Sopar Groc que se celebra a la comarca i també el primer dedicat especialment a les dones empresonades o exiliades a causa del procés sobiranista.

L'acte va tenir la presència de la mare de la sallentina Anna Gabriel exiliada a Suïssa, Maribel Sabaté; i de dues germanes de Jordi Cuixart, Ester i Neus Cuixart. També hi va prendre part l'exdiputada de la CUP Gabriela Serra i membres de l'ANC.

Es van llegitr textos de Carme Forcadell, Meritxell Serret, Marta Rovira, Clara Ponsatí, Tamara Carrasco, Anna Gabriel i Dolors Bassa. En el cas de Gabriel i Bassa, van escriure una carta expressament per a l'ocasió. Cadascun dels textos anava seguit de música.

D'altra banda, ahir al migdia una setentena de grallers d'arreu de Catalunya van interpretar diverses peces als afores de la presó dels Lledoners. A l'acte hi va ser present una germana i una filla de Josep Turull.