La posada en escena del musical Sister Act, basada en la pel.lícula homònima estrenada l'any 1992 i que faran possible un total de 22 actors, majoritàriament amateurs i locals, serà la proposta estrella d'una festa major de Monistrol de Montserrat que començarà aquest dimecres. L'obra, tot un repte dirigit per Pepo Flores, es podrà veure divendres, a 1/4 de 10 de la nit, a la plaça de la Font Gran.

La festa major monistrolenca arrecarà aquest matí amb la passada amb els gegants de Viserta, que acompanyaran les autoritats fins a l'església de Sant Pere, on a quarts de 12 tindrà lloc l'ofici solemne. Tot seguit, al local d'Art i Esplai es farà la inauguració de l'exposició d'artistes monistrolencs i un vermut popular. En acabar, la plaça del Bo bo serà l'escenari de la ballada dels gegants de Viserta, acompanyats de la cobla Ciutat de Manresa, i en aquest mateix espai tindrà lloc la ballada de sardanes. A la tarda, a la Batanaera, hi haurà un tobogan aquàtic gegant, i a partir de 2/4 de 8 res podrà veure una actuació dels alumnes de zumba oberta a la participació de tothom, a la plaça de la Font Gran. La jornada d'avui es tancarà amb un bany nocturn a les piscines, que obriran des de les 9 fins a quarts d'1 de la matinada.

Entre altres acte que se celebraran fins diumenge en aquesta festa major de Monistrol hi haurà una Festa Holi, divendres de 6 a 8 a la pista de la Batanera; la Nit Jove, també divendres, amb Prepe's Band, Autoput i el DJ Ivan Jiménez; el correfoc de dissabte a la nit amb el grup de diables Els Tronats; i el sopar a la fresca a la plaça de la Font Gran, diumenge.