La Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Cardona, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitzarà la primera edició de La Nit dels Encants, una nova proposta que combinarà música, compres, moda i gastronomia en un entorn diferent, presidit pel castell de Cardona. Serà al parc del Camí Nou, on les botigues de la vila instal·laran les parades per mostrar tots els seus productes.

La Nit dels Encants serà aquest dissabte, 28 de juliol. S'iniciarà a les set de la tarda i s'allargarà fins a les dotze de la nit. Durant aquestes cinc hores, hi passaran els cantants i músics Damià Olivella, Eduard Gener i Xènia Delgado; el trio Doctor Swinguez; la dansa de Víctor i Anna; el monologuista Víctor Parrado o el mag Pere. A més, hi haurà tasts de productes locals, una passarel·la de moda i barra amb tapes i mojitos, entre d'altres. També se sortejarà un viatge entre les persones que comprin algun dels productes exposats.

La Nit dels Encants neix de la voluntat d'innovació constant de la UBIC de Cardona. Es desenvolupa el mateix cap de setmana que el Mercat de la Ganga d'estiu que també organitza l'entitat, però en un horari diferent, pensat per a complementar-les amb una nit especial que cridi l'atenció de cardonins i visitants. Una proposta ideal que combinarà les gangues de les botigues (dissabte i diumenge) amb una proposta més fresca i novedosa (dissabte al vespre i a la nit) al parc del Camí Nou.