El President de la Generalitat, Quim Torra, a petició pròpia, es va reunir aquest dijous a Sant Joan de Vilatorrada amb els set membres del CDR de Manresa que van ser víctimes d'una agressió feixista dilluns a la matinada a la plaça Onze de Setembre, en una trobada informal sense la presència de mitjans de comunicació.

Torra també es va reunir amb Joan Sebarroja, el manresà que va ser agredit per ultres la nit abans de l'arribada dels presos a Lledoners. A la trobada, a més, també hi va assistir el bomber de Santa Maria d'Oló que va ser víctima de les càrregues dels Mossos en un tall de l'A-2, a Soses, quan estava en vigor l'aplicació del 155.

La reunió es va produir aprofitant que Quim Torra era al Bages per visitar els set presos independentistes de Lledoners, amb qui es va reunir al matí i a la tarda. Entremig, va dinar en un restaurant de Sant Joan de Vilatorrada i, posteriorment, es va reunir amb els agredits a l'Ajuntament de la població.

El President va escoltar el relat de les víctimes sobre els fets i va mostrar el compromís del Govern d'oferir tolerància zero davant les agressions feixistes.

Després de la trobada, que va durar una hora, un dels agredits, Joan Sebarroja, va compartir una foto a Twitter on va afirmar que «tenim el seu suport personal i com a representant del país».

El bomber d'Oló agredit pels Mossos va explicar també els fets a Torra. En una piulada posterior, l'olonenc va agraïr «l'escalf» rebut pel President, que, segons fonts assistents a la reunió, va quedar «impactat» pel seu relat, i va prometre que s'informaria del que havia passat.

Quim Torra els va retornar l'agraïment a les xarxes socials, al mateix temps que els va oferir el meu recolzament i el del govern».