«Un cap de setmana rodó amb amb una participació dels veïns més alta que mai». Aquesta és la valoració de la regidora de Cultura i Joventut de Sant Salvador de Guardiola, Mireia Arenós, després de viure la festa major del poble, al llarg del cap de setmana. Els concerts de Gertrudis i Strombers, divendres a la nit, van aconseguir una afluència de 800 persones, aproximadament.

«Els actes destinats als joves del poble sempre funcionen i capten l'atenció del jovent de les poblacions veïnes», sosté Mireia Arenós, que afirma que sempre intenten portar grups de música popularment coneguts, «entre la comunitat jove».

Remarca que el concert i el ball amb l'Orquestra Montgrins «va atraure força gent gran del poble, «gairebé unes 500 persones es van concentrar al pavelló municipal», destaca. Com a proposta familiar, va triomfar l'espectacle Pepa i Pili, les venedores de cactus, que va tenir lloc al Bosc de l'Alegria.

També destaca que la Baixada d'Andròmines va sumar participants, respecte de l'any passat. «Enguany 44 persones van presentar-se al concurs, i hi havia un total de 19 andròmines.