L’ajuntament de Navarcles iniciarà el proper mes d’octubre les obres de renovació del clavegueram del carrer Ubach. Es tracta d’una nova fase que donarà continuïtat als treballs que ja es van fer entre el carrer Nou i el passeig Cervantes, i després entre el carrer de la Sort i el carrer Monestir, que és on es connectarà el nou tram.

És previst que els treballs durin tres mesos, i en concret, afectaran el traçat del carrer Ubach fins al carrer Doctor Viu i Blanch, a l’alçada del Taller Aquil·lí, per enllaçar amb el carrer Monestir. Mentre durin les obres es tallarà la circulació de vehicles, i només es permetrà l’accés als veïns, si bé des de l’ajuntament ja s’informarà de les possibles rutes alternatives.

Les obres són necessàries pel deteriorament que han sofert aquestes clavegueres amb el pas del temps, tenint en compte ques tenen gairebé 90 anys, i això dificulta la vida dels veïns. El projecte estava aturat a l’espera que es pogués obrir el camí de Sant Benet, que fins fa unes setmanes va estar tancat més d’un any a causa d’una esllavissada.

El cost de la renovació del clavegueram en aquest carrer serà de 277.000 euros.