L'Ajuntament de Fonollosa ha aprovat les bases per a la licitació del contracte d'arrendament de l'habitatge ubicat a les antigues escoles de Camps, i té obert el període perquè totes les persones interessades puguin presentar la seva candidatura. La valoració i selecció es farà d'acord amb els criteris establerts en les bases, on es prioritzen els de caràcter i necessitat social, però també les propostes que aportin un valor afegit al poble i al conjunt del municipi.

L'arrendament s'estableix per un període inicial de tres anys, amb opció d'una pròrroga pel mateix termini, i l'adjudicatari haurà d'abonar l'import de 200 euros mensuals en concepte de lloguer.

L'habitatge té una superfície útil de 75,81 metres quadrats, i disposa dels següents espais: una sala d'estar-menjador amb llar de foc, tres habitacions, una cuina, un bany i tres petits espais d'emmagatzematge. L'Ajuntament va fer el 2016 obres de remodelació a l'habitatge, però el contracte estableix que es pugui arribar a un acord per finançar amb l'arrendatari altres petites actuacions que convinguin. Les persones interessades poden presentar les seves propostes fins al 13 d'agost, omplint el model de sol·licitud que hi ha al tauler electrònic o al perfil del contractant.