Navarcles s'endinsa a partir d'avui en una festa major que s'allargarà fins dimecres després d'una arrencada, ahir, tocada per la pluja, que va obligar a ajornar la festa Holi (fins a nova data que s'anunciarà en breu), i la sardinada, que si el temps ho permet es farà avui a les 7 al parc del Llac.

El programa manté les activitats tradicionals però també presenta algunes novetats, com ara el Frikibingo infantil de diumenge a les 12, o l'espectacle de cloenda, el dimecres 15 d'agost, amb el xou de clown Marabunta, que es farà al parc de Marcel·lí Monrós després del castell de focs.

La festa major remarca el seu accent en la música i la gastronomia, com a principals reclams del programa, pensat per a tots els públics però molt centrat en el jovent. Un dels plats forts serà l'Improvisa't d'aquest vespre, que convidarà grups d'entre 4 i 6 persones a superar diverses proves en una competició nocturna. També destaca el cercatasques de demà al vespre i el concert final de Tapeo Sound System, amb versions al parc de la Planota.

A nivell gastronòmic destaca el concurs de paelles de demà al migdia; o els Xoricitos de demà a la nit, amb tapes i música en directe al pati de l'Escola Verda; o el Vi Croquet de dimarts.

També hi haurà activitats infantils i la Fira Nen, tot diumenge; activitats esportives, la Nit en Blanc, música a la fresca, i balls.