Monistrol de Montserrat millorarà l'accessibilitat i la seguretat viària d'un tram urbà de la BP-1121, que es correspon amb el carrer Santa Anna. La Diputació ja ha fet el projecte, i aquesta setmana el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, l'ha lliurat a l'alcalde de Monistrol, Joan Miguel.

Aquesta obra preveu la conversió a plataforma única d'aquest tram del vial, i dóna continuïtat a les obres d'ampliació del pont del 2016, que ja van comportar la reordenació de la cruïlla a mb la C-55 i la d'un tram del carrer de Santa Anna. Després es va continuar l'actuació allargant l'àmbit per la vorera nord.

L'actuació planteja mantenir l'amplada de la calçada i les voreres actual, així com els respectius paviments, i d'aquesta manera la calçada es farà amb una capa de trànsit de 5 cm amb tractament i acabat igual com el tram ja realitzat. Pel que fa a les voreres, seran amb lloses de color cendra o equivalent.

Així mateix, es preveu una xarxa de drenatge amb la construcció de dos nous embornals i el soterrament d ela línia telefònica. es mantindran les jardineres existents entre els guals de vehicles.

El pressupost de licitació és de 47.795 euros, a càrrec de la Diputació, i l'execució és d'un mes.