L'Ajuntament de Navàs convoca avui els veïns a una sessió informativa en què presentarà les propostes per votar en els propers pressupostos participatius, que seran per als propers dos anys. La sessió es farà a la sala d'actes de la biblioteca a les 7 de la tarda, i coincideix amb l'arrencada dels actes de festa major.

El motiu de fer uns pressupostos per dos anys respon a una voluntat de facilitar la seva incorporació al pressupost municipal i garantir-ne la realització, tenint en compte que l'any que ve hi ha convocatòria electoral.

Els primers pressupostos participatius que va convocar el consistori navassenc van ser els de fa quatre anys, amb una dotació de 50.000 euros. Ara n'hi vol destinar el triple, però tenint en compte que seran per dos anys, i els veïns podran votar projectes per a un total de 300.000 euros.

El període de votacions s'obrirà dimarts que ve, 28 d'agost, amb motiu de la tradicional sardinada, i s'acabarà el dia 7 de setembre.

Els veïns del poble rebran totes les propostes a la bústia de casa seva, juntament amb les butlletes per poder participar en les votacions.