El corre de bou de Cardona ha estat aquest diumenge inèdit. Per primer cop ha comptat amb l'exhibició de toreig a càrrec d'una dona. Marta Borao, de 24 anys i de Teruel, ha fet les delícies del públic durant prop de 15 minuts.

Els més de 1.000 assistents a l'esdeveniment han ovacionat Borao en acabar la seva actuació, que ha estat molt aplaudida. És la primera dona que surt a l'arena en aquesta centenària tradició cardonina.

El corre de bou ha tingut alguns ensurts. Un dels participants ha corregut fins al 'burladero' i quan ha saltat per esquivar l'animal, aquest li ha anat al darrere. Ha saltat per sobre la tanca i s'ha precipitat dins la zona de seguretat, el 'burladero'. Instants després la vaqueta ha pogut sortir i ha continuat l'espectacle.

L'altre moment de tensió s'ha viscut quan una altra vaqueta que ha sortit més tard ha envestit un home que s'agafava d'una de les cordes per protegir-se de l'animal. L'ha fet caure a terra i l'ha colpejat amb el cap. Ràpidament els seus companys han cridat l'atenció del brau i aquest s'ha allunyat del jove, que afortunadament no ha patit cap ferida.