15 de setembre de 2018
15.09.2018

Sant Fruitós farà una rampa a la passarel·la de la Rosaleda per la banda dels habitatges

L'obra comportarà una millora dels accessos juntament amb la reparació de l'ascensor avariat

15.09.2018 | 00:17
Passarel·la de la Rosaleda des de la banda del polígon, amb l´ascensor al fons

L'Ajuntament de Sant Fruitós proveirà la passarel·la de la Rosaleda, que permet creuar a peu la carretera de Vic des de la urbanització fins al polígon, d'una nova rampa d'accés. Es construirà a la banda est, la que dona a les cases, on actualment només hi ha escales i un ascensor, que a més està avariat i en vies de reparació.

L'Ajuntament té pendent de fer l'aprovació definitiva del projecte, que en principi preveu per a aquest setembre, i ja estarà tot a punt de cara a la licitació i adjudicació de l'obra, que encara no té data, en espera de poder trobar el finançament per executar-la. Costarà uns 230.000 euros.

La passarel·la de la Rosaleda ja tenia rampa pel cantó del polígon, però s'ha vist necessari construir-ne una altra a l'altra banda, on l'orografia del terreny complica més l'accés. Hi ha un ascensor pensat especialment per a les persones amb mobilitat reduïda, «però que no acaba de ser pràctic» per a famílies que per exemple van en bicicleta, apunta l'alcalde, Joan Carles Batanés. A més, servirà d'alternativa a l'ascensor si mai es torna a espatllar.


L'ascensor es repararà a l'octubre

Darrerament l'ascensor havia tingut algunes avaries que l'Ajuntament intentarà resoldre definitivament amb un projecte de reparació integral ja adjudicat. Les obres començaran a l'octubre i finalitzaran abans d'acabar l'any. Es modificaran alguns components, la teulada, els revestiments, i s'evitarà l'entrada d'aigua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2019 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2018/19