Sallent acaba d'iniciar les obres d'urbanització i millora de la Carretera. La intervenció es limita al costat est del vial, el més pròxim al riu, entre el passeig de l'Estació i el pont de la Concòrdia. Segons han informat fonts del consistori sallentí, aquests treballs tindran una durada aproximada de quatre mesos.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar l'estacionament i la vorera existents, així com la instal·lació de passos elevats per reduir la velocitat. També és preveu l'adequació d'una nova xarxa de clavegueram, una zona d'arbres i vegetació i mobiliari nou amb fanals, bancs i papereres. També es reordenaran els contenidors de la brossa en tres punts: davant els bombers, el número 19 de la carretera i el Pont Nou.

Canvis en els aparcaments

Per tal de poder realitzar els treballs corresponents, des de final de la setmana passada ja no es pot aparcar en alguns trams concrets d'aquesta zona del poble i també es limitarà l'aparcament dels vehicles a la Carretera, del número 2 fins al 56, i també al carrer de l'Estació, de l'1 al 5. Malgrat les afectacions, l'Ajuntament ha informat que sempre es garantirà el pas de vianants i l'accés als habitatges.