Un boletaire va trobar amb vida ahir al matí l'home de Guissona de 70 anys que feia 5 dies que s'havia perdut a Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell, mentre buscava bolets. Es va localitzar lluny d'on s'havia perdut. A Odèn, ja a la comarca del Solsonès.

L'home tenia símptomes de deshidratació i d'insolació. Efectius del SEM es van desplaçar a la zona després de rebre l'avís per fer una primera valoració del seu estat de salut. Posteriorment va quedar ingressat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els Bombers van rebre l'avís que s'havia perdut dimarts a la tarda, després de despistar-se mentre buscava bolets amb un company seu. Va ser l'amic qui va donar l'alarma.

De seguida es va activar un ampli dispositiu de recerca, que el mateix dia no va tenir èxit, i que es va tornar a mobilitzar fins a aquest dissabte. En les tasques de recerca hi han participat durant tots aquests dies Bombers, l'helicòpter dels Bombers amb una càmera tèrmica, el grup caní de recerca, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i voluntaris.