L'Associació Cultural Modilianum ha promogut la neteja del campanar per tenir-lo ben embellit per a la visita guiada que s'hi farà el dissabte 20 d'octubre per complementar la jornada d'estudi sobre l'art barroc al Moianès que tindrà lloc aquest dissabte a Can Carner de Moià. Entre altres, destaca la taula rodona que hi tindrà lloc a les 4 de la tarda, que tractarà sobre la difusió de l'art barroc i que tindrà la participació del director del Museu Comarcal de Manresa, Francesc Vilà; de l'Episcopal de Vic, Josep Maria Riba; de Carles Freixes, de la comissió de patrimoni del Museu Diocesà de Solsona; i de Dani Font, coordinador de Catalonia Sacra.

Al matí es podran escoltar les conferències sobre les obreries i confraries parroquials com a comitès artístics a la Catalunya Moderna; sobre el procés del moblatge barroc de l'església de l'Estany al segle XVII; i sobre els barrocs de pagès. L'obertura de la jornada anirà a càrrec de la directora general de Patrimoni Cultural de la Generalitat, Elsa Ibar, i de l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras.

A banda de la visita guiada a l'església de Santa Maria de Moià, també se'n faran a una exposició de gravats del taller Abadal, i a l'església de Sant Fruitós de Castellterçol.