Sant Vicenç de Castellet tindrà el seu espai dedicat a l'1 d'octubre. Així és com s'anomenarà la zona d'aparcament que vol condicionar al solar a tocar del pavelló i les piscines, i on s'instal·len les atraccions per la fira (que s'hi continuaran ubicant). De fet, ja serveix d'aparcament, però es pavimentarà i s'hi posarà enllumenat. El projecte ja està a exposició pública, a l'espera de poder-o licitar abans d'acabar l'any i executar-lo a començament del vinent, amb un mes i mig de feina.

Es tracta d'un solar de 3.574 m2 entre els carrers Sant Joan, Barcelona, passatge dels Catalans i Mestre Massana. Un cop acabat, tindrà una capacitat per a 125 vehicles, a banda de places per a vehicles de minusvàlids i camions.

La plaça es pavimentarà amb asfalt de color, i a sobre es pintarà una quadrícula de color grana de 15 x 15 metres per a la distribució i recorregut dels cotxes i es dibuixaran les places d'aparcament. En color gris i a gran escala, també es pintarà la torre que forma l'escut de Sant Vicenç.

La petició de dedicar un espai a l'1 d'octubre va ser de l'ANC, i s'ha convingut batejar amb aquest nom el futur aparcament, tenint en compte que ja és un lloc emblemàtic perquè és d'on surten els autocars de Sant Vicenç cap a Barcelona per la Diada o per a altres esdeveniments.

Amb tota probabilitat, es posarà una placa identificativa amb el nom nou, si bé l'Ajuntament encara ha d'acabar de concretar els detalls i la possible data d'inauguració.