Ahir a la nit, Joan Bona nit, el jove manresà que cada dia s'apropa a la presó de Lledoners i diu bona nit als 7 polítics empresonats amb un megàfon, cridant-los pel nom, va celebrar les 100 nits de la seva acció. Aquesta, però, és una acció que té continuïtat durant tot el cap de setmana fins arribar al dia 16, dimarts, que farà un any que els líders de l'ANC i d'Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, van entrar a la presó.

Per a avui al matí hi ha prevista la presència dels Avis i Àvies de Reus, un grup que s'ha mostrat molt actiu, que ha organitzat diferents actes de suport a les preses i que també s'ha volgut desplaçar fins a Lledoners. A la tarda, hi haurà l'habitual sopar, a les 7, i durant el dia actuarà l'Orquestrina per la Llibertat.

No gaire lluny de Lledoners, al Collbaix, hi ha prevista per a avui la restitució de l'estelada, que ha estat atacada de forma reiterada en els darrers mesos per un grup d'ultraespanyolistes.

El dissabte es faran pilars de diferents grups de casteller i ambdues concentracions estan previstes per a les 12 del migdia. Aquesta és l'hora de la concentració que es fa cada diumenge convocada pel grup Música per la Llibertat, i que reuneix centenars de persones (diumenge passat, unes 2.000, segons l'organització). Diumenge es farà l'habitual concentració a les 12 del migdia, amb el Grup de balls Folks.

I per al mateix dimarts, el dia que es compleix el primer any d'empresonament dels Jordis (Cuixart i Sànchez), hi ha una concentració prevista a la tarda-vespre, amb un programa que encara no està concretat, però que podria coincidir amb la concentració que s'ha preparat a Barcelona.