El pla de Lledoners, l'espai que acull centenars d'expressions de suport als polítics empresonats en el centre penitenciari del mateix nom, viurà dimarts un vespre especial. El grup Omplim Lledoners ha fet una crida per acudir a l'acte que es farà a les 8 del vespre, el contingut del qual es manté en secret. Se sap que hi haurà grups de motos, també un parell de parlaments de «persones destacades de la vida política» i els assistents diran un bona nit col·lectiu als presos seguint el megàfon del Joan Bonanit, que fa més de cent dies que desitja el bon son a Junqueras, Romeva, Turull, Rull, Forn, Cuixart i Sánchez.

L'acció de Lledoners coincidirà amb l'acte central de protesta per l'any de l'inici dels empresonaments que es fa també a Barcelona. A la capital catalana es preveu que hi haurà el president Torra i els màxims responsables dels principals partits independentistes i de l'ANC i Òmnium. També es faran actes de suport als presos des de les presons del Puig de les Basses i del Catllà, on hi ha l'exconsellera Dolors Bassa i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell.

Els organitzadors esperen una alta afluència a l'acte de dimarts a Lledoners. Hi ha alguns grups que han anunciat que hi arribaran en autocar. Per evitar el col·lapse, hi haurà dos camins d'accés, i Jordi Font, santjoanenc del secretariat nacional, demana que els assistents facin previsió i avancin l'arribada. A partir de de les 7 hi haurà activitats muntades.