Antoni Julián, alcalde de Súria durant 16 anys i que ha estat candidat en cinc ocasions, no repetirà com a cap de llista del PSC en les municipals del proper mes de maig. El rellevarà com a alcaldable Albert Cobero Aymerich, que ja ha estat proclamat pel partit.

Graduat en Ciències Polítiques i de Gestió Pública, treballa actualment, a l'Ajuntament de Barcelona, en el Departament d'Urbanisme. Ha estat estretament vinculat a diverses entitats del municipi, i forma part de l'Agrupació Sardanista de Súria.

L'Assemblea de l'Agrupació Socialista, el va elegir com a candidat , per unanimitat. En aquesta assemblea hi varen participar la pràctica totalitat de militants, simpatitzants, i càrrecs electes. En les seves primeres paraules, Cobero va mostrar les ganes de liderar un nou projecte engrescador i capaç de fer front als canvis que Súria necessita. També va agrair el suport rebut, molt especialment el d'Antoni Julián, que actualment és regidor a l'oposició a l'Ajuntament.

El ja candidat, va "lamentar" la situació actual que viu Súria (amb un pacte de govern entre CiU, ERC i AIS), i va prometre canvis importants si aconsegueix guanyar les properes eleccions: "portem 8 anys de paràlisis en l'acció de govern, i algunes de les poques mesures efectives que s'han dut a terme han estat després de la pressió que el grup municipal del PSC, ha efectuat sobre l'equip de govern. És l'hora del canvi".