Totes les persones que vulguin presentar una proposta per ser debatuda a la propera Assemblea Municipal Oberta (AMO) de Sallent tenen temps fins demà, divendres, per entrar-la al registre de l'Ajuntament. Aquesta serà la cinquena AMO, que s'havia de celebrar a final de setembre però es va ajornar per falta de propostes. L'acte tindrà lloc el proper 20 de novembre a la sala Vilà i Valentí, a les 8 del vespre.

La manca de temes per debatre va obligar el consistori a posposar la reunió d'aquest òrgan consultiu que convoca periòdicament els veïns per debatre sobre qüestions que afecten el municipi. Tant a la pàgina web del consistori com en el mateix registre els particulars i entitats poden trobar els models per presentar propostes.

Fins ara, s'han celebrat quatre assemblees i s'han acceptat totes les propostes presentades a excepció d'una, la que proposava fer un referèndum per canviar el nom de la plaça de Sant Antoni Maria Claret per plaça del Arbres. Les AMO es van posar en marxa a Sallent el gener del 2016 i són un espai de debat on els veïns no només poden debatre i presentar propostes, sinó que a més tenen dret a vot i els resultats que en surten es traslladen posteriorment al ple municipal.